karimi.mahmood 1 ارسال شده در فروردین 21 اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 21 من یک فروشگاه ووکامرس دارم و تو مبحث سئو از اسکیما اصلا سر در نمیارم اما قالبم خودش یک سری اسکیما داره از کجا بفهمم این اسکیما کامل و استاندارده؟ نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 بهترین پاسخ zarinhost 70 ارسال شده در فروردین 21 بهترین پاسخ اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 21 در هم اکنون، karimi.mahmood گفته است : من یک فروشگاه ووکامرس دارم و تو مبحث سئو از اسکیما اصلا سر در نمیارم اما قالبم خودش یک سری اسکیما داره از کجا بفهمم این اسکیما کامل و استاندارده؟ سلام @karimi.mahmood عزیز برای اینکه مطمئن بشید اسکیماهای قالب شما کامل و استاندارد هستن، میتونید از ابزارهای آنلاین مثل Rich Results Test گوگل یا Schema Markup Validator استفاده کنید. با این ابزارها میتونید URL سایتتون رو بررسی کنید یا کد اسکیما رو مستقیماً وارد کنید و ببینید آیا اروری وجود داره یا خیر. همچنین، اگر قصد دارید جزئیات بیشتری رو بررسی کنید، افزونههایی مثل Rank Math یا Yoast SEO میتونن بهتون کمک کنن تا اسکیماهای اضافی رو به سایتتون اضافه کنید یا اسکیماهای موجود رو بهینه کنید. بهتره حواستون باشه که اسکیماهای مرتبط با محصول مثل Product و Review برای فروشگاههای ووکامرسی خیلی مهم هستن. اگر باز هم به مشکل برخوردید، میتونید کدهای اسکیما رو به صورت دستی تنظیم کنید یا از یک متخصص سئو کمک بگیرید. پسند شده توسط karimi.mahmood نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سوال
karimi.mahmood 1
من یک فروشگاه ووکامرس دارم و تو مبحث سئو از اسکیما اصلا سر در نمیارم
اما قالبم خودش یک سری اسکیما داره
از کجا بفهمم این اسکیما کامل و استاندارده؟
لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.