رفتن به مطلب
انجمن پرسش و پاسخ زرین هاست
جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...
  • 0

چطور هر مشتری در ازای خرید فایل مخصوص به خود را دریافت کند

یافتن بهترین پاسخ انتخاب شده توسط zarinhost,

سوال

سلام وقت بخیر

من یه محصولی دارم که هر کاربر یه نوع فایل باید دریافت کنه و برای مشتری بعدی یه فایل دیگر فرستاده شه شبیه به لایسنس اما بجای یه کد لایسنس هر مشتری یه نوع فایل مخصوص به خود دریافت کنه تو ووکامرس این به چه شکل باید پیاده سازی شه؟

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

• 0
  • بهترین پاسخ
در 1 دقیقه قبل، pooriya.amini گفته است :

من یه محصولی دارم که هر کاربر یه نوع فایل باید دریافت کنه و برای مشتری بعدی یه فایل دیگر فرستاده شه شبیه به لایسنس اما بجای یه کد لایسنس هر مشتری یه نوع فایل مخصوص به خود دریافت کنه تو ووکامرس این به چه شکل باید پیاده سازی شه؟

سلام @pooriya.amini عزیز

من یه محصولی دارم که هر کاربر یه نوع فایل باید دریافت کنه و برای مشتری بعدی یه فایل دیگر فرستاده شه. شبیه به لایسنس اما بجای یه کد لایسنس هر مشتری یه نوع فایل مخصوص به خود دریافت کنه. تو ووکامرس این به چه شکل باید پیاده سازی شه؟

جواب:
برای پیاده‌سازی این ایده در ووکامرس، می‌تونی از قابلیت محصولات دانلودی به همراه یک افزونه برای مدیریت فایل‌ها به صورت سفارشی استفاده کنی. روش کلی به این شکله:

1. ایجاد محصول دانلودی:
    در ووکامرس، محصولت رو به صورت دانلودی تنظیم کن. وقتی یک محصول رو به حالت "دانلودی" قرار می‌دی، می‌تونی فایل مرتبط با اون محصول رو بارگذاری کنی.

2. ایجاد فایل‌های اختصاصی:
    لیستی از فایل‌های اختصاصی که هر مشتری باید دریافت کنه رو آماده کن. این فایل‌ها می‌تونن مثلاً در پوشه‌ای در هاستت ذخیره بشن.

3. استفاده از افزونه برای ارسال فایل اختصاصی:
    از افزونه‌هایی مثل WooCommerce License Manager یا Advanced File Manager for WooCommerce می‌تونی برای مدیریت فایل‌ها استفاده کنی. البته این افزونه‌ها بیشتر برای مدیریت لایسنس طراحی شدن، اما با کمی تغییر می‌شه ازشون برای فایل‌ها هم استفاده کرد.

4. اختصاص فایل به هر سفارش:
    می‌تونی با استفاده از افزونه یا یک کدنویسی ساده، کاری کنی که بعد از ثبت سفارش، یک فایل مشخص به صورت خودکار به هر مشتری اختصاص داده بشه. برای این کار می‌شه از هوک‌های ووکامرس مثل woocommerce_order_status_completed استفاده کرد تا به محض تکمیل سفارش، فایل مناسب از لیست انتخاب و لینک دانلود به کاربر داده بشه.

5. کدنویسی سفارشی:
    اگر نیاز به کنترل دقیق‌تر داری، یک فایل PHP بنویس که هر بار که سفارشی ثبت می‌شه، یک فایل از لیستت رو به مشتری اختصاص بده و لینک دانلود رو فقط به اون مشتری نمایش بده. می‌تونی از متا دیتاهای سفارش ووکامرس استفاده کنی تا فایل اختصاص داده‌شده رو برای اون مشتری ذخیره کنی.

6. محافظت از فایل‌ها:
    فایل‌ها رو در مسیری ذخیره کن که از دسترسی مستقیم بهشون جلوگیری بشه (مثل wp-content/uploads/custom-folder) و لینک‌های دانلود رو با زمان یا تعداد دانلود محدود کن. افزونه‌هایی مثل Download Monitor برای این کار مناسب هستن.

اگه نیاز به راهنمایی در کدنویسی دقیق‌تر داشتی، بگو تا بیشتر توضیح بدم!

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...