alisod 1 ارسال شده در خرداد 4، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 4، 2025 من میخوام برای آرایشگاهم سامانه رزرو آنلاین راه بندازم چه افزونه ای کامل ترینه؟ نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 zarinhost 84 ارسال شده در خرداد 4، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 4، 2025 در 1 دقیقه قبل، alisod گفته است : من میخوام برای آرایشگاهم سامانه رزرو آنلاین راه بندازم چه افزونه ای کامل ترینه؟ سلام @alisod عزیز برای راهاندازی سامانه رزرو آنلاین در وردپرس، چندین افزونه خوب وجود داره، اما اگر به دنبال یک گزینه کامل و حرفهای هستید، Bookly Pro یکی از بهترینهاست. این افزونه امکاناتی مثل رزرو آنلاین، ارسال یادآوری پیامکی، هماهنگی با گوگل کلندر، پرداخت آنلاین و قابلیت تنظیم زمانهای خاص رو داره. اگر دنبال گزینههای دیگهای هستید، Amelia هم یک افزونه فوقالعاده برای رزرو وقت آرایشگاهه که رابط کاربری خیلی خوبی داره و بهصورت اتوماتیک مدیریت زمان و پرداختها رو انجام میده. اگه یه گزینه رایگان میخوای، Simply Schedule Appointments هم میتونه نیازهای پایهای رو برطرف کنه. به طور کلی، اگه میخوای یه سیستم حرفهای و بدون دردسر داشته باشی، Bookly Pro بهترین انتخابه موفق باشی! نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سوال
alisod 1
من میخوام برای آرایشگاهم سامانه رزرو آنلاین راه بندازم چه افزونه ای کامل ترینه؟
لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.