alisod 1 ارسال شده در خرداد 4 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 4 من میخوام برای آرایشگاهم سامانه رزرو آنلاین راه بندازم چه افزونه ای کامل ترینه؟ نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 zarinhost 83 ارسال شده در خرداد 4 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 4 در 1 دقیقه قبل، alisod گفته است : من میخوام برای آرایشگاهم سامانه رزرو آنلاین راه بندازم چه افزونه ای کامل ترینه؟ سلام @alisod عزیز برای راهاندازی سامانه رزرو آنلاین در وردپرس، چندین افزونه خوب وجود داره، اما اگر به دنبال یک گزینه کامل و حرفهای هستید، Bookly Pro یکی از بهترینهاست. این افزونه امکاناتی مثل رزرو آنلاین، ارسال یادآوری پیامکی، هماهنگی با گوگل کلندر، پرداخت آنلاین و قابلیت تنظیم زمانهای خاص رو داره. اگر دنبال گزینههای دیگهای هستید، Amelia هم یک افزونه فوقالعاده برای رزرو وقت آرایشگاهه که رابط کاربری خیلی خوبی داره و بهصورت اتوماتیک مدیریت زمان و پرداختها رو انجام میده. اگه یه گزینه رایگان میخوای، Simply Schedule Appointments هم میتونه نیازهای پایهای رو برطرف کنه. به طور کلی، اگه میخوای یه سیستم حرفهای و بدون دردسر داشته باشی، Bookly Pro بهترین انتخابه موفق باشی! نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سوال
alisod 1
من میخوام برای آرایشگاهم سامانه رزرو آنلاین راه بندازم چه افزونه ای کامل ترینه؟
لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.