رفتن به مطلب
انجمن پرسش و پاسخ زرین هاست
جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...
  • 0

توی سایتم تو فوتر یه کلمه به اسم بایگانی هست که تو تنظیمات قالب اصلا این بخش نیست چطور باید پاکش کنم؟

سوال

1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

• 0
  در در ۱۴۰۳/۱۲/۱۳ در 11:08، mohsennoori گفته است :

سلام توی سایتم تو فوتر یه کلمه به اسم بایگانی هست که تو تنظیمات قالب اصلا این بخش نیست

چطور باید پاکش کنم؟

Expand  

سلام @mohsennoori عزیز

این مورد احتمالاً از یکی از روش‌های زیر به فوتر سایت شما اضافه شده:

1. ابزارک‌ها (Widgets): به بخش نمایش > ابزارک‌ها در پیشخوان وردپرس برو و بررسی کن که آیا ویجتی مثل "بایگانی" در فوتر فعال شده یا نه. اگر بود، حذفش کن.

2. سفارشی‌سازی قالب: در بخش نمایش > سفارشی‌سازی گزینه‌های مربوط به فوتر رو چک کن. بعضی از قالب‌ها این تنظیمات رو اونجا دارن.

3. ویرایش فایل‌های قالب: اگر در تنظیمات چیزی پیدا نکردی، به بخش نمایش > ویرایشگر فایل قالب (یا از طریق FTP) برو و فایل footer.php رو بررسی کن. ممکنه کد مربوط به "بایگانی" اونجا باشه.

4. CSS مخفی کردن: اگر امکان ویرایش قالب رو نداری، می‌تونی با یه کد CSS این متن رو مخفی کنی. کافیه اینو توی بخش نمایش > سفارشی‌سازی > CSS اضافی اضافه کنی:

footer .widget_archive { display: none; }

(کد بسته به قالب ممکنه متفاوت باشه، اما معمولاً این مشکل رو حل می‌کنه.)

اگر با هیچ‌کدوم از این روش‌ها مشکل حل نشد، آدرس سایتت رو بده تا دقیق‌تر بررسی کنیم.

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• مطالب مشابه

• توسط noorazar
      سلام، من یک قالب وردپرس برای سایتم می‌خوام بخرم اما قبل از اون می‌خوام از امنیت اون قالب مطمئن بشم. چطور این کار رو باید انجام بدم؟
    • توسط najafihamid
      سلام میخوام یسری ابزارک های قالبمو کد های html شو تغییر بدم ازکدوم بخش قالب باید این کارو انجام بدم؟
    • توسط pargamzadeh
      سلام من یه هاست اشتراکی خریدم
      خوده سایت با افزونه امنیتی امنتیشو افزایش دادم
      حالا خوده هاستو چه کارایی باید انجام بدم تا امنیتش افزایش پیدا کنه؟
    • توسط rostami.ali
      سلام خدمت اعضا محترم انجمن زرین هاست. تو سایتم همزمان دو تا هدر نشون میده، یکیشو اصلاً من نساختم! چطور پاکش کنم؟ سایتم وردپرسیه و قالبشو با المنتور ساختم.
    • توسط mortazavi
      سلام خسته نباشین، من یک محصول رو در سایتم به صورت متغیر ایجاد کردم. الان می‌خوام اون متغیر رو به‌صورت یک‌دفعه‌ای، بدون اینکه بخوام دونه‌دونه به همه محصولاتم اضافه کنم، اضافه بشه. باید از چه افزونه‌ای استفاده کنم؟
  • اضافه کردن...