رفتن به مطلب
انجمن پرسش و پاسخ زرین هاست
جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...
  • 0

برای دسته بندی محصولاتی که فعلا موجود نیستن سئو کنم یا نه؟

hajipour
یافتن بهترین پاسخ انتخاب شده توسط zarinhost,

سوال

سلام

توی سایت فروشگاهی قراره تا 3 ماه آینده محصولاتیو توی دسته بندی جدیدی عرضه کنم

سوالی که دارم اینه که دسته بندیشو از الان ایجادکنم و سئو کنم یا همون موقع؟

نکاتی که باید رعایت کنم چیاست که به فروش و سئو ضرر نرشه

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

• 0
  • بهترین پاسخ
در 1 دقیقه قبل، hajipour گفته است :

سوالی که دارم اینه که دسته بندیشو از الان ایجادکنم و سئو کنم یا همون موقع؟

سلام @hajipour عزیز

بهترین کار اینه که دسته‌بندی رو از الان ایجاد کنی و شروع به سئو کردنش کنی. این کار چند تا مزیت داره:

1. ایندکس شدن زودتر در گوگل – وقتی از الان صفحه دسته‌بندی رو بسازی، گوگل فرصت پیدا می‌کنه که اون رو ایندکس کنه و رتبه بگیره. اگه صبر کنی تا زمان عرضه محصول، ممکنه چند هفته طول بکشه تا صفحه جدید جایگاه خوبی بگیره.
  2. لینک‌سازی داخلی – می‌تونی از الان توی مقالات، صفحات مرتبط و فوتر سایتت به این دسته‌بندی لینک بدی تا ارزش سئوی اون بالا بره.
  3. جمع‌آوری اعتبار صفحه – اگه از الان روی سئوی محتوا، لینک‌سازی و بهینه‌سازی کار کنی، وقتی محصول رو اضافه می‌کنی، صفحه از همون روزهای اول شانس بیشتری برای جذب ترافیک داره.
  4. اعتمادسازی برای کاربر – اگه کاربر قبل از موجود شدن محصول دسته‌بندی رو ببینه، به برندت اعتماد بیشتری می‌کنه و ممکنه حتی برای دریافت اطلاع‌رسانی ثبت‌نام کنه.

نکاتی که باید رعایت کنی:

• صفحه دسته‌بندی رو با توضیحات غنی بساز – متن معرفی دسته‌بندی رو بهینه کن، کلمات کلیدی مرتبط رو به‌کار ببر، اما محتوا رو طبیعی نگه دار.
  • "به‌زودی" رو داخل صفحه درج کن – یه متن کوتاه بذار که اعلام کنه محصولات این دسته‌بندی به‌زودی اضافه می‌شن تا کاربرها از خالی بودن صفحه ناامید نشن.
  • CTA (فراخوان به اقدام) بزار – مثلاً یه فرم ثبت ایمیل بزار که کاربرها بتونن برای اطلاع‌رسانی موجود شدن محصولات ثبت‌نام کنن.
  • لینک‌سازی داخلی رو شروع کن – از صفحات مرتبط و مقالات سایت به این دسته‌بندی لینک بده تا اعتبارش تقویت بشه.
  • فعالیت توی شبکه‌های اجتماعی – حتی اگه محصول آماده نیست، درباره عرضه این دسته‌بندی جدید اطلاع‌رسانی کن و تیزر منتشر کن تا هیجان ایجاد بشه.

نتیجه: اگه از الان کار رو شروع کنی، وقتی محصولات رو اضافه می‌کنی، همون موقع شانس بالایی برای فروش و رتبه گرفتن در گوگل خواهی داشت

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...