رفتن به مطلب
انجمن پرسش و پاسخ زرین هاست
جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...
  • 0

فایل های جاوا اسکریپت سایتم خیلی زیاده و باعث شده سرعت سایتم خیلی افت پیدا کنه. چطور باید این مشکل رو رفع کنم؟

سوال

3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

• 0
در 1 دقیقه قبل، karimian68 گفته است :

سلام

فایل های جاوا اسکریپت سایتم خیلی زیاده و باعث شده سرعت سایتم خیلی افت پیدا کنه. چطور باید این مشکل رو رفع کنم؟

سلام @karimian68 عزیز

برای بهینه‌سازی فایل‌های جاوا اسکریپت و افزایش سرعت سایت، می‌تونید این اقدامات رو انجام بدید:

1. ترکیب و فشرده‌سازی فایل‌ها: با ابزارهایی مثل UglifyJS یا Terser، حجم فایل‌های JS رو کاهش بدید.
  2. لود تنبل (Lazy Load): فقط زمانی که نیاز هست، فایل‌های جاوا اسکریپت رو بارگذاری کنید.
  3. غیرفعال کردن اسکریپت‌های غیرضروری: برخی پلاگین‌ها و قالب‌ها اسکریپت‌های اضافی لود می‌کنن که می‌تونید با Asset Cleanup یا Perfmatters مدیریت کنید.
  4. استفاده از CDN: فایل‌های استاتیک رو از طریق CDN مثل Cloudflare یا BunnyCDN ارائه بدید تا سرعت بارگذاری افزایش پیدا کنه.
  5. انتقال اسکریپت‌ها به Footer: اسکریپت‌هایی که ضروری نیستن، بهتره در footer بارگذاری بشن تا از مسدود شدن پردازش صفحه جلوگیری بشه.
    موفق باشی!
پسند شده توسط karimian68
لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

من بعضی از فایل‌های جاوا اسکریپت رو حذف کردم، اما هنوز سرعت سایتم پایین هست. امکان داره مشکل از چیز دیگه‌ای باشه؟

لینک به ارسال
  • 0
در هم اکنون، karimian68 گفته است :

من بعضی از فایل‌های جاوا اسکریپت رو حذف کردم، اما هنوز سرعت سایتم پایین هست. امکان داره مشکل از چیز دیگه‌ای باشه؟

بله، ممکنه دلایل دیگه‌ای هم روی سرعت سایت شما تأثیر بذاره. چند مورد که باید بررسی کنید:

1. حافظه کش مرورگر: مطمئن بشید که Caching در سرور یا از طریق پلاگین‌های وردپرس مثل WP Rocket یا LiteSpeed Cache فعال هست.
  2. سرور و هاستینگ: اگر سرور شما منابع کافی نداره یا بهینه نیست، باز هم سایت کند اجرا میشه. پیشنهاد می‌کنم از هاست وردپرس بهینه‌شده مثل سرویس‌های زرین هاست استفاده کنید.
  3. فونت‌های وب: اگر فونت‌های سفارشی زیادی لود می‌کنید، می‌تونه تأخیر ایجاد کنه. سعی کنید فونت‌های داخلی یا سیستم فونت استفاده کنید.
  4. درخواست‌های HTTP بیش از حد: با ابزار GTmetrix یا Google PageSpeed Insights بررسی کنید که سایت شما چقدر درخواست به سرور ارسال می‌کنه. اگر تعدادش زیاده، باید برخی منابع رو ترکیب یا حذف کنید.
  5. بهینه‌سازی تصاویر: تصاویر حجیم می‌تونن زمان بارگذاری رو افزایش بدن. استفاده از فرمت WebP و فشرده‌سازی با TinyPNG یا Imagify پیشنهاد میشه.

اگر همه این موارد رو بررسی کردید و هنوز مشکل دارید، پیشنهاد می‌کنم یک تست کامل سرعت بگیرید و ببینید چه عواملی بیشترین تأثیر رو روی کندی سایت شما دارن.

پسند شده توسط karimian68
لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...