رفتن به مطلب
انجمن پرسش و پاسخ زرین هاست
جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...
  • 0

نکاتی که برای تولید محتوا رعایت کنیم تا دچار کنیبالیزشن نشیم

یافتن بهترین پاسخ انتخاب شده توسط zarinhost,

سوال

سلام

من برای سایتم دارم تولید محتوا میکنم و موضوع محتواها به شدت نزدیک به هم هستن

چه نکاتیو باید رعایت کنم تا هر کدوم تو کلمه کلیدی که در نظرمه بالا بیاد و دچار کنیبالیزشن نشن

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

• 1
  • بهترین پاسخ
در 1 دقیقه قبل، saeedkaseb گفته است :

من برای سایتم دارم تولید محتوا میکنم و موضوع محتواها به شدت نزدیک به هم هستن

چه نکاتیو باید رعایت کنم تا هر کدوم تو کلمه کلیدی که در نظرمه بالا بیاد و دچار کنیبالیزشن نشن

سلام @saeedkaseb عزیز

یکی از مشکلات رایج در سئو، کنیبالیزیشن یا هم‌نوع‌خواری کلمات کلیدی هست که باعث می‌شه چند صفحه از سایتت برای یک کلمه کلیدی مشابه با هم رقابت کنن و در نتیجه رتبه همه‌شون پایین بیاد. برای اینکه این مشکل برات پیش نیاد، این نکات رو رعایت کن:

1. هر صفحه روی یک کلمه کلیدی خاص تمرکز کن – مطمئن شو که برای هر صفحه یک کلمه کلیدی فوکوس منحصربه‌فرد در نظر گرفتی و صفحات دیگه با اون رقابت نمی‌کنن.

2. ساختار لینک‌سازی داخلی رو بهینه کن – صفحات مرتبط رو طوری به هم لینک بده که صفحه‌ای که می‌خوای رتبه بگیره، بیشترین اعتبار رو دریافت کنه. اگه چند صفحه مشابه داری، می‌تونی با لینک داخلی اون‌ها رو به یک صفحه مادر هدایت کنی.

3. تفاوت محتوایی بین صفحات ایجاد کن – نباید صفحات مختلفت محتوای تکراری یا بیش از حد مشابه داشته باشن. سعی کن برای هر کدوم زاویه متفاوتی در نظر بگیری، مثلاً یکی مقایسه‌ای باشه، یکی راهنما، یکی نقد و بررسی و...

4. استفاده از تگ Canonical – اگه دو صفحه شباهت زیادی دارن ولی نمی‌خوای یکی رو حذف کنی، می‌تونی از تگ Canonical برای هدایت اعتبار به صفحه اصلی استفاده کنی.

5. از Google Search Console کمک بگیر – گاهی اوقات ممکنه صفحات مشابهت زیادی داشته باشن و گوگل به جای صفحه موردنظر، صفحه دیگه‌ای رو رتبه بده. توی سرچ کنسول، بررسی کن که کدوم صفحات برای چه کلماتی رتبه گرفتن و در صورت نیاز تغییرات لازم رو انجام بده.

6. بهینه‌سازی تیتر و متا دیسکریپشن – مطمئن شو که هر صفحه عنوان و توضیحات متای منحصربه‌فرد داره و کاملاً مشخصه که موضوعش چیه.

7. اگر لازم شد، صفحات رو با هم ترکیب کن – گاهی اوقات بهتره دو صفحه که رقابت شدیدی دارن رو با هم یکی کنی و یک صفحه قوی‌تر بسازی که شانس بیشتری برای گرفتن رتبه داشته باشه.
    موفق باشی!

پسند شده توسط saeedkaseb
لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...