رفتن به مطلب
انجمن پرسش و پاسخ زرین هاست
جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...
  • 0

لود نشدن هدر سایت در صفحه اصلی

یافتن بهترین پاسخ انتخاب شده توسط zarinhost,

سوال

سلام

من یه سایت وردپرسی دارم که هدر سایت در صفحه اصلی یا خانه لود نمیشه

در باقی صفحات این مشکل نیست

ضمنا سایتم با المنتور ساخته شده

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

• 1
  • بهترین پاسخ
در 1 دقیقه قبل، nim.a گفته است :

من یه سایت وردپرسی دارم که هدر سایت در صفحه اصلی یا خانه لود نمیشه

سلام @nim.a عزیز

این مشکل معمولاً به یکی از دلایل زیر مربوط میشه:

1. کش مرورگر و سایت – ابتدا کش مرورگر و کش سایت (اگر افزونه‌هایی مثل WP Rocket یا LiteSpeed Cache دارید) رو پاک کنید و صفحه رو مجدداً بررسی کنید.
  2. تنظیمات نمایش هدر در المنتور – اگر هدر رو با المنتور پرو ساخته‌اید، وارد بخش "الگوهای ذخیره‌شده" (Templates) بشید، روی هدر کلیک کنید و تنظیمات "Display Conditions" رو بررسی کنید. مطمئن بشید که نمایش هدر روی "Entire Site" تنظیم شده باشه.
  3. تداخل با افزونه‌ها – یکی‌یکی افزونه‌های سایت رو غیرفعال کنید و تست کنید که آیا مشکل حل میشه یا نه. بعضی افزونه‌ها مثل کش، امنیتی یا بهینه‌سازها ممکنه باعث این مشکل بشن.
  4. تنظیمات قالب – اگر از قالبی استفاده می‌کنید که تنظیمات خاصی برای هدر داره، به بخش تنظیمات قالب برید و ببینید گزینه‌ای برای نمایش/مخفی کردن هدر در صفحه اصلی وجود داره یا نه.
  5. خطاهای جاوا اسکریپت – از کنسول مرورگر (F12 در کروم > تب Console) بررسی کنید که خطای جاوا اسکریپتی مرتبط با المنتور یا هدر دریافت می‌کنید یا نه.

اگر با این روش‌ها مشکل حل نشد، می‌تونید قالب پیش‌فرض وردپرس (مثلاً 2023) رو فعال کنید و تست کنید که آیا مشکل از قالب فعلی شماست یا نه.

موفق باشی!

پسند شده توسط nim.a
لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...