motiei 0 ارسال شده در شنبه در 10:20 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 10:20 سلام من یه سایت وردپرس دارم که نوشته های وبلاگشو زمان بندی کردم برای انتشار اما یکی در میون منتشر نمیکنه و درست کار نمیکنه چطور درستش کنم؟ نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 zarinhost 70 ارسال شده در شنبه در 10:22 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 10:22 در 1 دقیقه قبل، motiei گفته است : سلام من یه سایت وردپرس دارم که نوشته های وبلاگشو زمان بندی کردم برای انتشار، اما یکی در میون منتشر نمیکنه و درست کار نمیکنه. چطور درستش کنم؟ سلام @motiei عزیز این مشکل معمولاً به دلیل درست کار نکردن سیستم کرون جاب (Cron Job) در وردپرس به وجود میاد. چند تا راه حل میتونم بهت پیشنهاد بدم: بررسی وضعیت کرون جاب وردپرس: با استفاده از افزونههایی مثل WP Crontrol میتونی بررسی کنی که وظایف زمانبندیشده (Cron Jobs) در وردپرس به درستی ثبت و اجرا میشن یا نه. این افزونه بهت اجازه میده کرون جابهای سایت رو مدیریت یا مشکلاتشون رو برطرف کنی. فعال کردن کرون جاب سرور: اگه سایتت روی هاست اشتراکی هست، ممکنه کرون جاب سرور غیرفعال باشه یا به درستی تنظیم نشده باشه. به بخش Cron Jobs در کنترل پنل هاستت برو و مطمئن شو که تنظیماتش درسته. اضافه کردن کد به wp-config.php: گاهی نیاز هست که کرون جاب وردپرس رو به صورت دستی فعالتر کنی. میتونی کد زیر رو به فایل wp-config.php اضافه کنی: define('DISABLE_WP_CRON', true); بعدش باید یه کرون جاب واقعی توی هاستت تنظیم کنی که مثلاً هر 5 دقیقه این آدرس رو اجرا کنه: http://yourwebsite.com/wp-cron.php افزونهها رو بررسی کن: گاهی اوقات افزونهای که نصب کردی، ممکنه تداخل ایجاد کنه. افزونههایی که مربوط به کش یا امنیت هستن رو موقتاً غیرفعال کن و دوباره تست کن. ارتقای هاست: اگر هاستت منابع کافی برای اجرای کرون جابها نداره (مثل CPU یا RAM پایین)، بهتره به هاست قویتری منتقل بشی. موفق باشی! نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سوال
motiei 0
سلام من یه سایت وردپرس دارم که نوشته های وبلاگشو زمان بندی کردم برای انتشار
اما یکی در میون منتشر نمیکنه و درست کار نمیکنه
چطور درستش کنم؟
لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.