رفتن به مطلب
انجمن پرسش و پاسخ زرین هاست
جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...
  • 0

درست کار نکردن زمانبندی انتشار نوشته های وبلاگ در وردپرس

سوال

سلام من یه سایت وردپرس دارم که نوشته های وبلاگشو زمان بندی کردم برای انتشار

اما یکی در میون منتشر نمیکنه و درست کار نمیکنه

چطور درستش کنم؟

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

• 0
در 1 دقیقه قبل، motiei گفته است :

سلام من یه سایت وردپرس دارم که نوشته های وبلاگشو زمان بندی کردم برای انتشار، اما یکی در میون منتشر نمیکنه و درست کار نمیکنه. چطور درستش کنم؟

سلام @motiei عزیز

این مشکل معمولاً به دلیل درست کار نکردن سیستم کرون جاب (Cron Job) در وردپرس به وجود میاد. چند تا راه حل می‌تونم بهت پیشنهاد بدم:

1. بررسی وضعیت کرون جاب وردپرس:
    با استفاده از افزونه‌هایی مثل WP Crontrol می‌تونی بررسی کنی که وظایف زمان‌بندی‌شده (Cron Jobs) در وردپرس به درستی ثبت و اجرا می‌شن یا نه. این افزونه بهت اجازه می‌ده کرون جاب‌های سایت رو مدیریت یا مشکلاتشون رو برطرف کنی.

2. فعال کردن کرون جاب سرور:
    اگه سایتت روی هاست اشتراکی هست، ممکنه کرون جاب سرور غیرفعال باشه یا به درستی تنظیم نشده باشه. به بخش Cron Jobs در کنترل پنل هاستت برو و مطمئن شو که تنظیماتش درسته.

3. اضافه کردن کد به wp-config.php:
    گاهی نیاز هست که کرون جاب وردپرس رو به صورت دستی فعال‌تر کنی. می‌تونی کد زیر رو به فایل wp-config.php اضافه کنی:

define('DISABLE_WP_CRON', true);

بعدش باید یه کرون جاب واقعی توی هاستت تنظیم کنی که مثلاً هر 5 دقیقه این آدرس رو اجرا کنه:
http://yourwebsite.com/wp-cron.php

1. افزونه‌ها رو بررسی کن:
    گاهی اوقات افزونه‌ای که نصب کردی، ممکنه تداخل ایجاد کنه. افزونه‌هایی که مربوط به کش یا امنیت هستن رو موقتاً غیرفعال کن و دوباره تست کن.

2. ارتقای هاست:
    اگر هاستت منابع کافی برای اجرای کرون جاب‌ها نداره (مثل CPU یا RAM پایین)، بهتره به هاست قوی‌تری منتقل بشی.

موفق باشی!

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...