fallah.amirhosein 0 ارسال شده در فروردین 20 اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 20 سلام طبق آپدیت جدید گوگل تو پیدا کردن سایت ریپورتاژ چه نکاتیو باید رعایت کنم؟ نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 بهترین پاسخ zarinhost 70 ارسال شده در فروردین 20 بهترین پاسخ اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 20 در 1 دقیقه قبل، fallah.amirhosein گفته است : طبق آپدیت جدید گوگل تو پیدا کردن سایت ریپورتاژ چه نکاتیو باید رعایت کنم؟ سلام @fallah.amirhosein عزیز برای انتخاب سایت ریپورتاژ، باید به این نکات دقت کنی: اعتبار دامنه (Domain Authority): سایتهایی با DA بالا ارزش بیشتری دارند و تأثیر مثبتی روی سئو سایتت میذارن. ترافیک واقعی: سایتهایی که بازدیدکنندههای واقعی دارن و فقط برای ریپورتاژ ساخته نشدن، مؤثرتر هستن. تناسب موضوعی: سایت ریپورتاژ باید مرتبط با حوزه کاری تو باشه؛ مثلاً برای عمدیسم، سایتهای مرتبط با مد و پوشاک یا فروش عمده لباس مناسبتر هستن. نوع لینکدهی: لینکها باید فالو باشن و در جای درستی از محتوا قرار بگیرن. لینکهای اول و وسط مقاله ارزش بیشتری دارن. محل قرارگیری ریپورتاژ: ترجیحاً ریپورتاژت در بخش وبلاگ یا مقالات اصلی سایت منتشر بشه، نه در بخشهای فرعی. تاریخ بهروزرسانی: سایت باید فعال باشه و محتوای جدید منتشر کنه. عدم اسپم بودن: سایتهایی که ریپورتاژ زیاد و بیکیفیت منتشر میکنن، ممکنه از نظر گوگل اسپم شناخته بشن. تنوع سایتها: ریپورتاژها رو در سایتهای متنوع منتشر کن تا پروفایل لینکسازی طبیعیتری داشته باشی. بررسی رقبا: ببین رقبات از چه سایتهایی بکلینک گرفتن و از اونها الگو بگیر. همچنین میتونی لیست بک لینک های رایگان ایرانی و خارجی انجمن که هرروز آپدیت میشه بررسی کنی و در سایت های قرار داده شده اونجا هم بک لینک بسازی! موفق باشی نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سوال
fallah.amirhosein 0
سلام
طبق آپدیت جدید گوگل تو پیدا کردن سایت ریپورتاژ چه نکاتیو باید رعایت کنم؟
لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.