رفتن به مطلب
انجمن پرسش و پاسخ زرین هاست
جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...
  • 0

نرم افزار حسابداری که به ووکامرس وصل شه و فروش حضوریم ثبت کنه و انبارداریش به سایت وصل بشه

یافتن بهترین پاسخ انتخاب شده توسط zarinhost,

سوال

سلام

من یه سایت فروشگاهی دارم که فروش آنلاین دارم

همچنین فروش حضوریم دارم

سایتمم وردپرس و ووکامرس هست

چه نرم افزار حسابداری فارسی پیشنهاد میکنید که انبارداریش هم به سایتم وصل باشه و بتونه فروش حضوریم ثبت کنه؟

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

• 0
  • بهترین پاسخ
در 1 دقیقه قبل، ashkan.heydariiiiiii گفته است :

چه نرم افزار حسابداری فارسی پیشنهاد میکنید که انبارداریش هم به سایتم وصل باشه و بتونه فروش حضوریم ثبت کنه؟

سلام @ashkan.heydariiiiiii عزیز

برای نیاز شما که هم فروش آنلاین دارید و هم فروش حضوری، پیشنهاد می‌کنم از نرم‌افزارهای حسابداری مثل هلو یا سپیدار استفاده کنید که برای فروشگاه‌های ترکیبی مثل شما گزینه‌های خوبی هستند.

چرا؟

• هلو: افزونه‌هایی داره که به ووکامرس وصل می‌شه و می‌تونه انبارداری، فروش آنلاین و حضوری رو یکپارچه مدیریت کنه. همچنین گزارش‌های مالی دقیق و مدیریت موجودی رو راحت‌تر می‌کنه.
  • سپیدار: این نرم‌افزار هم افزونه‌هایی برای اتصال به ووکامرس داره و از نظر انبارداری و ثبت فروش حضوری، انعطاف‌پذیره.

نکته مهم: قبل از انتخاب نرم‌افزار، مطمئن بشید که افزونه یا API مخصوص اتصال به ووکامرس رو ارائه می‌ده. بعضی شرکت‌ها خدماتی مثل آموزش و پشتیبانی هم ارائه می‌کنند که می‌تونه در راه‌اندازی به شما کمک کنه.

اگر دنبال راه‌حل ساده‌تر هستید، می‌تونید از سیستم‌هایی مثل ژاکت برای خرید افزونه‌های آماده حسابداری استفاده کنید که مستقیماً به وردپرس و ووکامرس متصل می‌شن.

موفق باشی!

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...