رفتن به مطلب
انجمن پرسش و پاسخ زرین هاست
جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...
  • 0

محدود کردن یک یوزر در سی پنل چطور انجام میشود؟

سوال

سلام من یه هاست سی پنل دارم میخوام به یک شخص دسترسی بدم تا ویرایشی برایم انجام دهد اما میخوام فقط به بخش فایل منیجر دسترسی داشته باشد و به بقیه بخش ها دسترسی نداشته باشه چطوری باید این کارو انجام بدم؟

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

• 0
در 1 دقیقه قبل، mahanebrahimi گفته است :

سلام من یه هاست سی پنل دارم میخوام به یک شخص دسترسی بدم تا ویرایشی برایم انجام دهد اما میخوام فقط به بخش فایل منیجر دسترسی داشته باشد و به بقیه بخش ها دسترسی نداشته باشه چطوری باید این کارو انجام بدم؟

سلام @mahanebrahimi عزیز

برای محدود کردن دسترسی یک کاربر به بخش فایل منیجر در هاست سی پنل، می‌توانید مراحل زیر را دنبال کنید:

1. ایجاد FTP Account محدود‌شده:

• وارد سی پنل شوید.
    • در قسمت Files، روی FTP Accounts کلیک کنید.
    • یک اکانت FTP جدید ایجاد کنید و در فیلد "Directory" فقط پوشه‌ای که می‌خواهید به آن دسترسی داشته باشد را مشخص کنید (مثلاً public_html/your-folder).
    • دسترسی کاربر از این طریق فقط به فایل‌ها و پوشه‌های مشخص‌شده در آن دایرکتوری محدود خواهد بود.
  2. دسترسی مستقیم از File Manager سی پنل:
    اگر اصرار دارید که از فایل منیجر خود سی پنل استفاده کند:

• متأسفانه در سی پنل به‌طور مستقیم امکان محدود کردن یک کاربر فقط به فایل منیجر وجود ندارد.
    • برای این کار می‌توانید از WHM استفاده کنید (اگر دسترسی دارید) و یک Sub-Account (کاربر با دسترسی محدود) ایجاد کنید. در این صورت، هنگام تعریف دسترسی‌ها (Permissions)، تنها گزینه File Manager را فعال کنید.
  3. جایگزین‌ها:
    اگر WHM ندارید یا نمی‌توانید Sub-Account بسازید، بهتر است با همان اکانت FTP محدود، دسترسی را کنترل کنید. کاربر می‌تواند از طریق ابزارهایی مانند FileZilla به فایل‌ها دسترسی پیدا کند و نیاز به ورود به خود سی پنل نخواهد داشت.

نکته امنیتی:

• پس از اتمام کار شخص، رمز عبور اکانت FTP را تغییر دهید یا آن اکانت را حذف کنید تا دسترسی او قطع شود.
  • حتماً اطمینان حاصل کنید که اکانت ایجادشده فقط به پوشه‌های ضروری دسترسی دارد.

اگر سوال بیشتری دارید یا به راهنمایی بیشتری نیاز دارید، در همین انجمن بپرسید.

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...