-
مطالب مشابه
-
توسط hasan_ghezelbash81
من میخوام یک سری ربات تلگرام بسازم که روی کانالم قفلشون کنم تا اجبارا عضو کانالم بشن برای استفاده از ربات
2 تا سوال دارم
اول اینکه سورس این رباتارو از کجا پیدا کنم؟
دوم اینکه اگر سورس رباتو پیدا کردم و به زبان php بودن قطعه کدی که که بررسی و چک کنه تا کاربر عضو کانال شده یا ن برام مینویسید لطفا؟
-
توسط habib.aghanouri
سلام. من توی سایتم افزونه راکت دارم و قابلیت لیزی لود رو از تنظیماتش غیرفعال کردم. ولی وقتی کدهای صفحه رو بررسی میکنم، میبینم که هنوز توی کدها lazyload=1 هست و تصاویر همچنان لیزی لود میشن. همین موضوع باعث شده که به خطای LCP بخورم. چطور میتونم این مشکل رو کاملاً برطرف کنم و لیزی لود رو بهطور کامل غیرفعال کنم؟
-
توسط babakro
سایت فروشگاهی نسبتا بزرگی دارم با تعداد کاربر، دیدگاه،محصول،سفارش و نوشته های زیاد و سایتم به خاطر این دیتابیس بزرگ کاهش سرعت داشته
چه کارهایی برای افزایش سرعت سایت باید انجام بدم؟ افزونه کش فعال هم دارم
-
سوال
mahanebrahimi 0
سلام من یه هاست سی پنل دارم میخوام به یک شخص دسترسی بدم تا ویرایشی برایم انجام دهد اما میخوام فقط به بخش فایل منیجر دسترسی داشته باشد و به بقیه بخش ها دسترسی نداشته باشه چطوری باید این کارو انجام بدم؟
لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.