رفتن به مطلب
انجمن پرسش و پاسخ زرین هاست
جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...
  • 0

لینک های /feed برای سئو سایت ضرر دارند؟

سوال

من توی کنسولم خطای Crawled - currently not indexed دارم که توش لینک های */feed هستند و گفتن که نباید از فایل robot.txt این لینکارو ببندم این کار برای سئو سایتم ضرر نداره؟

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

• 0
در هم اکنون، armin_momeni گفته است :

من توی کنسولم خطای Crawled - currently not indexed دارم که توش لینک های */feed هستند و گفتن که نباید از فایل robot.txt این لینکارو ببندم این کار برای سئو سایتم ضرر نداره؟

سلام @armin_momeni عزیز

خطای Crawled - currently not indexed برای لینک‌های */feed معمولاً مشکلی جدی نیست، چون این لینک‌ها مربوط به فید (RSS یا Atom) سایت شما هستند و به صورت پیش‌فرض گوگل نیازی به ایندکس کردن آن‌ها ندارد. این خطا بیشتر به این معناست که گوگل این صفحات را خزیده اما تصمیم گرفته آن‌ها را در نتایج جستجو قرار ندهد، که طبیعی است.

در مورد بستن لینک‌های */feed در فایل robots.txt:
اگر این لینک‌ها را مسدود کنید:

1. گوگل نمی‌تواند آن‌ها را خزیده و بررسی کند. این موضوع ممکن است سیگنال منفی برای ساختار سایت شما ایجاد کند، چون باعث قطع دسترسی خزنده‌ها به بخشی از سایت می‌شود.
  2. بستن این لینک‌ها تأثیر خاصی روی سئو ندارد. فیدها معمولاً برای کاربران نیستند و ایندکس نشدن آن‌ها هم مشکلی ایجاد نمی‌کند.

راه‌حل بهتر:

به جای مسدود کردن */feed در فایل robots.txt:

• نیازی نیست اقدام خاصی کنید؛ گوگل خودش تصمیم می‌گیرد این صفحات را ایندکس نکند.
  • اگر نمی‌خواهید این صفحات در گوگل دیده شوند، بهتر است از متاتگ noindex در این صفحات استفاده کنید، نه robots.txt.
  • مطمئن شوید که این صفحات در نقشه سایت (sitemap) شما وجود ندارند تا خزنده‌ها کمتر به سراغشان بروند.

در نهایت، این لینک‌ها معمولاً تأثیری روی رتبه‌بندی سایت شما ندارند، پس نیازی به نگرانی نیست. 😊

موفق باشید!

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...