رفتن به مطلب
انجمن پرسش و پاسخ زرین هاست
جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...
  • 0

نمایش تعداد سفارش های ثبته شده در صفحه اول سایت

سوال

من یه سایت فروشگاهی دارم که میخوام تو صفحه اول سایت تعداد سفارش هایی که ثبت شده رو نمایش بدم چطور باید این کارو انجام بدم؟

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

• 0
در 2 دقیقه قبل، abbasmoradi گفته است :

من یه سایت فروشگاهی دارم که میخوام تو صفحه اول سایت تعداد سفارش هایی که ثبت شده رو نمایش بدم چطور باید این کارو انجام بدم؟

سلام @abbasmoradi عزیز

برای نمایش تعداد سفارش‌ها در صفحه اول سایتت، باید مراحل زیر رو انجام بدی:

1. دریافت تعداد سفارش‌ها از پایگاه داده:
    اگر از CMSهایی مثل وردپرس استفاده می‌کنی، باید از دیتابیس مربوط به سفارش‌ها (مثلاً جدول wp_posts در ووکامرس) تعداد سفارش‌های ثبت‌شده رو استخراج کنی. این کار رو با استفاده از یک Query ساده SQL می‌تونی انجام بدی:

SELECT COUNT(*) FROM wp_posts WHERE post_type = 'shop_order' AND post_status = 'wc-completed';

در اینجا wc-completed سفارش‌هایی هستن که تکمیل شدن. می‌تونی بر اساس نیازت وضعیت‌های دیگه رو هم اضافه کنی.

2. ایجاد یک فانکشن برای نمایش تعداد سفارش‌ها:
    اگر از وردپرس استفاده می‌کنی، یه فانکشن PHP تعریف کن که این مقدار رو محاسبه و برگردونه. مثلاً:

function get_order_count() { global $wpdb; $count = $wpdb->get_var(" SELECT COUNT(*) FROM {$wpdb->prefix}posts WHERE post_type = 'shop_order' AND post_status = 'wc-completed' "); return $count; }

3. نمایش تعداد سفارش‌ها در صفحه اصلی:
    حالا می‌تونی این فانکشن رو در قالب سایتت فراخوانی کنی. مثلاً در فایل header.php یا index.php:

echo 'تعداد سفارش‌های ثبت‌شده تاکنون: ' . get_order_count();

4. بهینه‌سازی (اختیاری):
    برای جلوگیری از کاهش سرعت سایت، بهتره از کش استفاده کنی. می‌تونی تعداد سفارش‌ها رو هر چند دقیقه یک‌بار به‌روزرسانی کنی و نتیجه رو در یک متغیر ذخیره کنی.

اگر از سیستم اختصاصی استفاده می‌کنی، باید منطق مشابهی رو با زبان برنامه‌نویسی و فریم‌ورک خودت پیاده‌سازی کنی.

موفق باشی!

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...