رفتن به مطلب
انجمن پرسش و پاسخ زرین هاست
جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...
  • 0

سایت فروشگاهی نسبتا بزرگی دارم با تعداد کاربر، دیدگاه،محصول،سفارش و نوشته های زیاد و سایتم به خاطر این دیتابیس بزرگ کاهش سرعت داشته چطور بهینه و افزایش سرعت بدم؟

سوال

سایت فروشگاهی نسبتا بزرگی دارم با تعداد کاربر، دیدگاه،محصول،سفارش و نوشته های زیاد و سایتم به خاطر این دیتابیس بزرگ کاهش سرعت داشته

چه کارهایی برای افزایش سرعت سایت باید انجام بدم؟ افزونه کش فعال هم دارم

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

• 0
در 1 دقیقه قبل، babakro گفته است :

سایت فروشگاهی نسبتا بزرگی دارم با تعداد کاربر، دیدگاه،محصول،سفارش و نوشته های زیاد و سایتم به خاطر این دیتابیس بزرگ کاهش سرعت داشته

چه کارهایی برای افزایش سرعت سایت باید انجام بدم؟ افزونه کش فعال هم دارم

سلام @babakro عزیز

با توجه به حجم بالای دیتابیس و مشکلات کندی سایت، پیشنهاد می‌کنم این موارد را بررسی و اجرا کنید:

1. بهینه‌سازی دیتابیس:

• از افزونه‌هایی مانند WP-Optimize یا Advanced Database Cleaner برای پاکسازی جداول غیرضروری، داده‌های قدیمی (مانند نسخه‌های پیشین نوشته‌ها، اسپم‌ها و دیدگاه‌های حذف‌شده) استفاده کنید.
    • بررسی کنید آیا ایندکس‌ها (Indexes) روی جداول مهم دیتابیس شما فعال هستند یا نه. می‌توانید این کار را با کمک توسعه‌دهنده انجام دهید.
  2. ارتقای هاستینگ:

• مطمئن شوید هاست شما منابع کافی (RAM، CPU) برای پشتیبانی از ترافیک بالا دارد. هاست‌های ابری یا سرور اختصاصی برای سایت‌های بزرگ گزینه بهتری هستند.
    • از شرکت هاستینگ خود بخواهید دیتابیس شما را روی سرورهای بهینه‌تر یا SSD قرار دهد.
  3. استفاده از CDN (شبکه توزیع محتوا):

• از سرویس‌های CDN مانند Cloudflare یا BunnyCDN استفاده کنید تا بار سرور کاهش یابد و درخواست‌ها از نزدیک‌ترین سرور پاسخ داده شوند.
  4. تقسیم دیتابیس بزرگ:

• در صورت امکان، دیتابیس را به جداول کوچک‌تر تقسیم کنید (مثلاً برای سفارش‌ها یا کاربران قدیمی). این کار معمولاً به کمک یک توسعه‌دهنده انجام می‌شود.
  5. بررسی کوئری‌ها (Queries):

• افزونه‌هایی مانند Query Monitor را نصب کنید تا ببینید چه کوئری‌هایی زمان بیشتری می‌گیرند. این کوئری‌ها باید بهینه شوند.
  6. بهینه‌سازی تصاویر و فایل‌ها:

• تصاویر سایت را با ابزارهایی مانند ShortPixel یا Imagify فشرده کنید.
    • بررسی کنید که CSS و JS شما به صورت Minify و ترکیب‌شده بارگذاری شوند. افزونه‌هایی مثل Autoptimize در این زمینه کمک‌کننده هستند.
  7. غیرفعال کردن افزونه‌های سنگین:

• افزونه‌های غیرضروری یا سنگین را شناسایی و غیرفعال کنید. اگر افزونه‌ای استفاده نمی‌کنید، حذفش کنید.
  8. استفاده از نسخه‌های PHP به‌روز:

• نسخه PHP هاست را بررسی کنید و مطمئن شوید که از نسخه‌های جدید (مانند PHP 8.x) استفاده می‌کنید.
  9. فعال‌سازی Object Caching:

• اگر افزونه کش دارید، از Object Cache (مانند Redis یا Memcached) نیز بهره ببرید. این کار سرعت دسترسی به داده‌ها را بسیار بهبود می‌بخشد.
  10. فعال‌سازی Lazy Loading:

• برای بارگذاری تصاویر و ویدیوها از تکنیک Lazy Loading استفاده کنید تا فقط زمانی که کاربر به آن‌ها نیاز دارد، بارگذاری شوند. افزونه‌هایی مثل Smush یا Lazy Load by WP Rocket برای این کار مناسب هستند.

اگر تمامی این راهکارها را بررسی کردید و همچنان مشکل داشتید، بهتر است با یک توسعه‌دهنده وردپرس مشورت کنید تا تنظیمات پیشرفته‌تری انجام شود.

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...