رفتن به مطلب
انجمن پرسش و پاسخ زرین هاست
جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...
  • 0

راه های جلوگیری از کنونیکال در سایت فروشگاهی

سوال

من یه سایت فروش لباس عمده دارم چیکار باید کنم که دسته بندی تیشرت مردانه عمده با محصول تیشرت عمده طرح نایک و مقاله 5 نکته خرید تیشرت عمده در سئو دچار کنونیکالزیشن نشه

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

• 0

در 1 دقیقه قبل، nima_mohammadi گفته است :

من یه سایت فروش لباس عمده دارم چیکار باید کنم که دسته بندی تیشرت مردانه عمده با محصول تیشرت عمده طرح نایک و مقاله 5 نکته خرید تیشرت عمده در سئو دچار کنونیکالزیشن نشه

سلام @nima_mohammadi عزیز

برای جلوگیری از مشکلات کنونیکال در سئو، باید مطمئن شوید که صفحات شما به درستی ساختار یافته و بهینه‌سازی شده‌اند. برای سوال شما که مربوط به دسته‌بندی تیشرت مردانه عمده، محصول تیشرت عمده طرح نایک و مقاله 5 نکته خرید تیشرت عمده است، راهکارهای زیر را پیشنهاد می‌کنم:

1. استفاده از تگ کنونیکال مناسب:

• به طور کلی، اگر چندین صفحه مشابه با محتوای مشابه (مثل صفحات دسته‌بندی، محصول و مقاله) داشته باشید، ممکن است موتورهای جستجو این صفحات را به عنوان محتوای تکراری در نظر بگیرند.
    • برای جلوگیری از این مشکل، باید برای هر صفحه یک تگ کنونیکال (canonical) مشخص کنید.
      • صفحه دسته‌بندی تیشرت مردانه عمده: تگ کنونیکال این صفحه باید به خود صفحه دسته‌بندی اشاره کند.
      • صفحه محصول تیشرت عمده طرح نایک: تگ کنونیکال این صفحه باید به خود محصول اشاره کند.
      • مقاله 5 نکته خرید تیشرت عمده: تگ کنونیکال این صفحه باید به خود مقاله اشاره کند.

این کار باعث می‌شود موتور جستجو بداند که هر صفحه باید به طور جداگانه ایندکس شود و هیچ‌کدام با یکدیگر تداخل نداشته باشند.

2. استفاده از URL‌های متمایز و ساختار مناسب:

• مطمئن شوید که URL‌ها برای صفحات دسته‌بندی، محصول و مقاله متفاوت و واضح هستند. مثلا:
      • /t-shirts/mens-wholesale
      • /products/nike-wholesale-tshirt
      • /articles/tips-wholesale-tshirt-purchase

با این روش موتور جستجو به راحتی می‌تواند تمایز بین انواع محتوا را تشخیص دهد.

3. در نظر گرفتن محتوای منحصر به فرد برای هر صفحه:

• سعی کنید برای هر صفحه محتوای منحصر به فرد و بهینه‌سازی شده داشته باشید. مثلاً برای صفحه دسته‌بندی تیشرت‌های عمده، توضیحاتی در مورد ویژگی‌های محصولات، انواع مختلف تیشرت‌ها و نحوه انتخاب آن‌ها بدهید.
    • برای صفحه محصول تیشرت عمده طرح نایک، اطلاعات دقیقی در مورد محصول، جزئیات اندازه‌ها، جنس پارچه و ویژگی‌های خاص تیشرت نایک ارائه کنید.
    • برای مقاله 5 نکته خرید تیشرت عمده، محتوای آموزشی و اطلاعات مفید را در مورد نکات خرید به اشتراک بگذارید.
  4. استفاده از تگ‌های متا و عناوین یونیک:

• برای هر صفحه عنوان (Title) و توضیحات متا (Meta Description) منحصر به فرد و مرتبط با آن صفحه بنویسید.
    • عنوان‌ها و توضیحات باید دقیقاً نشان دهند که محتوا مربوط به همان صفحه خاص است و از تکرار استفاده نشود.
  5. پرچم‌گذاری صحیح برای محتوای تکراری:

• در صورتی که برخی محتوای صفحات شما مشابه هم هستند (مثل توضیحات مشابه در صفحات مختلف)، می‌توانید با استفاده از تگ‌های rel="noindex" برای جلوگیری از ایندکس شدن محتوای تکراری، از بروز مشکل کنونیکال جلوگیری کنید.

مثال‌هایی از تگ کنونیکال:

برای صفحه دسته‌بندی تیشرت مردانه عمده:

<link rel="canonical" href="https://example.com/t-shirts/mens-wholesale" />

برای صفحه محصول تیشرت عمده طرح نایک:

<link rel="canonical" href="https://example.com/products/nike-wholesale-tshirt" />

برای مقاله 5 نکته خرید تیشرت عمده:

<link rel="canonical" href="https://example.com/articles/tips-wholesale-tshirt-purchase" />

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...