رفتن به مطلب
انجمن پرسش و پاسخ زرین هاست
جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...
  • 0

در کنسول سایت فروشگاهیم خطای "Alternate page with proper canonical tag" دارم چطور رفعش کنم؟

سوال

1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

• 0
در 1 دقیقه قبل، habib.yadollahi گفته است :

در کنسول سایت فروشگاهیم خطای "Alternate page with proper canonical tag" دارم، چطور رفعش کنم؟

سلام @habib.yadollahi عزیز

این خطا در کنسول سرچ گوگل به این معنی است که گوگل متوجه شده یک صفحه در سایت شما دارای تگ کنونیکال است که به صفحه دیگری اشاره می‌کند، اما گوگل همچنان به جای صفحه هدف کنونیکال، صفحه فعلی را ایندکس کرده است. برای رفع این مشکل می‌توانید مراحل زیر را انجام دهید:

1. بررسی تگ کنونیکال
    بررسی کنید که آیا تگ کنونیکال  در صفحه‌ای که این خطا دارد به درستی تنظیم شده است یا خیر. این تگ باید به صفحه‌ای اشاره کند که محتوای اصلی را در بر دارد.

2. تطبیق محتوای صفحات
    اطمینان حاصل کنید که محتوای صفحه‌ای که دارای خطاست با صفحه هدف کنونیکال هم‌پوشانی یا شباهت زیادی دارد. اگر اینطور نیست، ممکن است گوگل دچار سردرگمی شده باشد.

3. بررسی فایل Robots.txt
    مطمئن شوید که هیچ یک از صفحات (چه صفحه دارای خطا و چه صفحه هدف کنونیکال) در فایل robots.txt بلاک نشده‌اند و قابل دسترسی هستند.

4. بررسی متا تگ‌ها و هدینگ‌ها
    متا تگ‌های عنوان  و توضیحات  را در صفحات مرتبط بررسی کنید. گوگل از این داده‌ها برای ایندکس کردن بهتر استفاده می‌کند.

5. ارسال مجدد صفحه به گوگل
    پس از اعمال تغییرات، وارد کنسول سرچ گوگل شوید و با استفاده از ابزار URL Inspection صفحه را بررسی کرده و درخواست ایندکس مجدد بدهید.

6. بررسی لینک‌های داخلی و خارجی
    اطمینان حاصل کنید که لینک‌های داخلی و خارجی به درستی به صفحه کنونیکال ارجاع داده می‌شوند و به صفحه دارای خطا ختم نمی‌شوند.

7. استفاده از ابزارهای تست کنونیکال
    از ابزارهایی مانند Screaming Frog یا ابزار تست URL گوگل برای تأیید صحت تگ کنونیکال استفاده کنید.

اگر تمام این موارد را انجام دادید و مشکل همچنان پابرجا بود، ممکن است بخواهید لاگ‌های سرور خود را بررسی کنید یا با یک متخصص سئو مشورت کنید.

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...