رفتن به مطلب
انجمن پرسش و پاسخ زرین هاست
جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...
  • 0

من یه سایت موسیقی دارم و افزونه راکت براش فعال کردم. حالا با افزایش بازدید کاربرا، عدد بازدید تغییر نمی‌کنه. چطوری باید این مشکل رو رفع کنم؟

یافتن بهترین پاسخ انتخاب شده توسط zarinhost,

سوال

سلام من یه سایت موسیقی دارم و افزونه راکت براش فعال کردم. حالا با افزایش بازدید کاربرا، عدد بازدید تغییر نمی‌کنه. چطوری باید این مشکل رو رفع کنم؟

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

• 1
  • بهترین پاسخ
در 1 دقیقه قبل، ali.mehr گفته است :

من یه سایت موسیقی دارم و افزونه راکت براش فعال کردم. حالا با افزایش بازدید کاربرا، عدد بازدید تغییر نمی‌کنه. چطوری باید این مشکل رو رفع کنم؟

سلام @ali.mehr عزیز

این مشکل به احتمال زیاد به دلیل کش شدن صفحات توسط افزونه WP Rocket هست. وقتی کش فعال باشه، تغییرات لحظه‌ای مثل تعداد بازدیدها ممکنه به‌روزرسانی نشه. برای حل این مشکل می‌تونی یکی از روش‌های زیر رو امتحان کنی:

1. غیرفعال کردن کش برای صفحه‌های خاص: اگر صفحه خاصی داری که نیاز به نمایش لحظه‌ای آمار بازدید داره، می‌تونی اون صفحه رو از کش خارج کنی. برای این کار به تنظیمات افزونه WP Rocket برو، قسمت Page Exclusions رو پیدا کن و URL اون صفحه رو اضافه کن.

2. استفاده از Ajax برای آمار بازدید: به جای اینکه آمار بازدید مستقیم داخل صفحه لود بشه، می‌تونی با کمک Ajax آمار بازدید رو به صورت جداگانه و بدون تأثیر کش نمایش بدی. این کار نیاز به کمی دانش کدنویسی داره.

3. به‌روزرسانی تنظیمات کش: در تنظیمات WP Rocket، گزینه‌هایی مثل Cache Lifespan رو بررسی کن. اگر بازه زمانی پاکسازی کش خیلی طولانیه، می‌تونی زمانش رو کوتاه‌تر کنی.

4. بررسی افزونه‌های آمارگیری: اگه از افزونه‌ای برای نمایش آمار بازدید استفاده می‌کنی، مطمئن شو که اون افزونه با WP Rocket سازگاره. گاهی تغییر تنظیمات یا استفاده از افزونه‌های جایگزین مثل Google Analytics یا افزونه‌های لحظه‌ای دیگه کمک می‌کنه.

اگه این روش‌ها جواب نداد، مشکل ممکنه به ترکیب افزونه‌های دیگه یا تنظیمات سایتت مربوط باشه. در این صورت بهتره لاگ‌های سرور رو بررسی کنی یا با پشتیبانی افزونه WP Rocket تماس بگیری.

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...