رفتن به مطلب
انجمن پرسش و پاسخ زرین هاست
جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...
  • 0

وقتی نام کاربری و رمز عبور پیشخوان وردپرس رو وارد می‌کنم، بعد از ورود خطای 503 میده. چطور می تونم این مشکل رو برطرف کنم؟

یافتن بهترین پاسخ انتخاب شده توسط zarinhost,

سوال

1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

• 1
  • بهترین پاسخ
در 1 دقیقه قبل، babak201 گفته است :

وقتی نام کاربری و رمز عبور پیشخوان وردپرس رو وارد می‌کنم، بعد از ورود خطای 503 میده.

چطور می‌تونم این مشکل رو برطرف کنم؟

سلام @babak201 عزیز

خطای 503 به دلایل مختلفی ممکنه رخ بده، اما رایج‌ترین دلایل این خطا در وردپرس عبارتند از:

1. افزونه یا قالب ناسازگار:

• وارد هاست بشید و نام پوشه plugins رو در مسیر wp-content تغییر بدید (مثلاً به plugins-old).
    • اگر مشکل رفع شد، یکی از افزونه‌ها باعث این خطا شده. حالا پوشه رو به حالت اول برگردونید و افزونه‌ها رو یکی‌یکی غیرفعال کنید تا افزونه مشکل‌دار رو پیدا کنید.
    • اگر مشکل از افزونه نبود، نام پوشه themes رو تغییر بدید تا قالب پیش‌فرض وردپرس فعال بشه.
  2. منابع سرور:

• اگر سایت شما بازدید زیادی داره یا هاست اشتراکی استفاده می‌کنید، ممکنه منابع سرور کم باشه. پیشنهاد می‌کنم از هاست با منابع قوی‌تر یا سرویس‌های ابری استفاده کنید.
  3. مشکلات فایل htaccess:

• وارد مدیریت فایل هاست بشید و فایل .htaccess رو موقتاً تغییر نام بدید.
    • بعد از ورود به پیشخوان، به تنظیمات > پیوندهای یکتا برید و روی "ذخیره تغییرات" کلیک کنید تا فایل جدید ساخته بشه.
  4. نسخه PHP یا محدودیت‌های هاست:

• اطمینان حاصل کنید که نسخه PHP هاست شما با وردپرس سازگار باشه (معمولاً نسخه 7.4 یا بالاتر).
    • با پشتیبانی هاست تماس بگیرید تا محدودیت‌های سرور رو بررسی کنن.

اگر با این روش‌ها مشکل حل نشد، بهتره لاگ خطاهای سرور رو بررسی کنید یا با پشتیبانی هاستینگ تماس بگیرید.

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...