samane.abedi 0 ارسال شده در دی 24 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 24 سلام، من یه قالب وردپرس خریدم که انگلیسی و چپ چینه. چطوری میتونم قالب رو راست چین و فارسی کنم؟ نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 zarinhost 33 ارسال شده در دی 24 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 24 در 1 دقیقه قبل، samane.abedi گفته است : سلام، من یه قالب وردپرس خریدم که انگلیسی و چپ چینه. چطوری میتونم قالب رو راست چین و فارسی کنم؟ سلام @samane.abedi عزیز برای راستچین کردن و فارسیسازی قالب وردپرس میتونی مراحل زیر رو انجام بدی: فعالسازی وردپرس به زبان فارسی: اول مطمئن شو که زبان سایت وردپرس به "فارسی" تنظیم شده. از منوی "تنظیمات" به بخش "همگانی" برو و زبان سایت رو به فارسی تغییر بده. ویرایش CSS برای راستچین کردن (RTL): قالبهای چپچین، استایلهای CSS بر اساس حالت LTR (Left to Right) دارند. باید یه فایل جدید به نام rtl.css توی پوشه قالب ایجاد کنی. توی این فایل، استایلهای لازم برای راستچین کردن عناصر مختلف سایت رو اضافه کن. به عنوان مثال: body { direction: rtl; text-align: right; } میتونی با استفاده از ابزار Inspect Element در مرورگر، عناصر چپچین رو پیدا کنی و استایلهای مربوط به اونها رو توی فایل rtl.css تغییر بدی. استفاده از افزونههای کمکی: افزونههایی مثل "RTL Tester" یا "WP RTL" میتونن به راحتی سایت رو به حالت راستچین تغییر بدن. این افزونهها به خصوص برای تست و مشاهده تغییرات بدون نیاز به ویرایش مستقیم کدها مفید هستن. ترجمه متون قالب: برای فارسی کردن متون قالب، باید فایلهای ترجمه po و mo رو ویرایش کنی. میتونی از نرمافزار "Poedit" یا افزونه "Loco Translate" برای ترجمه عبارات انگلیسی به فارسی استفاده کنی. این افزونه به صورت مستقیم فایلهای ترجمه رو در پنل مدیریت وردپرس در دسترس قرار میده. بررسی نتیجه و تست قالب: بعد از اعمال تغییرات، حتماً قالب رو روی چند دستگاه و مرورگر مختلف تست کن تا مطمئن بشی که همه چیز به درستی راستچین و فارسی شده. امیدوارم این مراحل کمک کنه. اگه سوال دیگهای داری، در خدمتت هستم! موفق باشی! نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سوال
samane.abedi 0
سلام، من یه قالب وردپرس خریدم که انگلیسی و چپ چینه. چطوری میتونم قالب رو راست چین و فارسی کنم؟
لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.