-
مطالب مشابه
-
توسط shahabghjk
سلام دوستان، کسی میدونه چطور میشه خطای LCP issue: longer than 2.5s رو تو نسخه موبایل برطرف کرد؟ این خطا تو گوگل سرچ کنسول برام اومده و نمیدونم چطور باید درستش کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
-
توسط rezasafari76
سلام
چطوری اطلاعاتی مثل سفارش ثبت شده و... در سایت وردپرسی با ربات تلگرام به مدیر سایت بفرستیم؟
-
توسط siamakgh
سلام و خسته نباشید برای ردیابی منبع هایی که کاربر از اونجا وارد سایتم میشه باید چیکار کنم؟ مثلا بدونم این کاربر از ترب یا ایمالز یا اینستاگرام وارد سایت من شده.
-
توسط pooriya.amini
سلام وقت بخیر
من یه محصولی دارم که هر کاربر یه نوع فایل باید دریافت کنه و برای مشتری بعدی یه فایل دیگر فرستاده شه شبیه به لایسنس اما بجای یه کد لایسنس هر مشتری یه نوع فایل مخصوص به خود دریافت کنه تو ووکامرس این به چه شکل باید پیاده سازی شه؟
-
توسط zahra_momeni
سلام وقتی کاربرا تو سایت ووکامرسی من محصولیو به علاقه مندیا اضافه میکنه، یه لیست علاقه مندیا اضافه نمیشه.
مشکل از کجاست؟
-
سوال
pooria.jafari 1
سلام.
چطور می تونم بخش محصولات مرتبط رو تو ووکامرس بسازم؟ و این کدها رو کجا قرار بدم؟ همچنین چطور می تونم برای این قسمت استایل اختصاصی بدم؟
لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.