رفتن به مطلب
انجمن پرسش و پاسخ زرین هاست
جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...
  • 0

سایتم خطای Error establishing a database connection میده چطور رفعش کنم؟

یافتن بهترین پاسخ انتخاب شده توسط zarinhost,

سوال

سلام. سایت وردپرسی من چند روزی هست که به درستی لود نمی‌شه و وقتی می خوام به پنل مدیریت وارد بشم، با خطای زیر مواجه می‌شم:

Error establishing a database connection

چطور می تونم این مشکل رو رفع کنم؟

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

• 1
  • بهترین پاسخ
در 1 دقیقه قبل، amir_barekat گفته است :

وقتی می خوام به پنل مدیریت وارد بشم، با خطای زیر مواجه می‌شم: Error establishing a database connection چطور می تونم این مشکل رو رفع کنم؟

سلام @amir_barekat عزیز

خطای "Error establishing a database connection" یکی از خطاهای رایج در سایت‌های وردپرسی هست و به معنی اینه که سایت شما نمی‌تونه به دیتابیس متصل بشه. این مشکل ممکنه به دلایل مختلفی اتفاق بیفته. چند راه‌حل برای رفع این مشکل به شما پیشنهاد می‌کنم:بررسی فایل wp-config.php:
ابتدا فایل wp-config.php رو چک کنید و مطمئن بشید که اطلاعات دیتابیس شامل نام دیتابیس، نام کاربری، پسورد و هاست درست وارد شده باشه. این اطلاعات باید به این شکل در فایل باشه:

define('DB_NAME', 'your_database_name');
define('DB_USER', 'your_database_user');
define('DB_PASSWORD', 'your_database_password');
define('DB_HOST', 'localhost'); //

یا هر آدرس سرور دیتابیسی که استفاده می‌کنید

بررسی وضعیت سرور دیتابیس:
ممکنه سرور دیتابیس شما به دلایلی دچار مشکل شده باشه. برای این کار وارد کنترل پنل هاستینگتون بشید و بررسی کنید که سرویس دیتابیس (مثلاً MySQL) به درستی در حال کار باشه.

رمز عبور دیتابیس را مجدداً تنظیم کنید:
اگر به‌تازگی پسورد دیتابیس رو تغییر دادید یا هاست شما به دلایلی اون رو تغییر داده، باید پسورد جدید رو در فایل wp-config.php قرار بدید.

بهینه‌سازی و تعمیر دیتابیس:
بعضی مواقع دیتابیس دچار مشکلات ساختاری می‌شه. می‌تونید از ابزار تعمیر دیتابیس وردپرس استفاده کنید. برای این کار، کد زیر رو به فایل wp-config.php اضافه کنید:

define('WP_ALLOW_REPAIR', true);

بعد از اون به آدرس زیر برید و دیتابیس رو تعمیر کنید:

yourwebsite.com/wp-admin/maint/repair.php

بعد از تعمیر، کد اضافه شده رو از فایل wp-config.php حذف کنید.

تماس با هاستینگ:
اگر موارد بالا کارساز نبود، ممکنه مشکل از سرور هاستینگ شما باشه. در این صورت با پشتیبانی هاستینگ خودتون تماس بگیرید تا از طرف سرور مشکلی نداشته باشن.

با این روش‌ها احتمالاً مشکل شما برطرف خواهد شد. اگر همچنان با مشکل مواجه بودید، خوشحال می‌شم بیشتر راهنمایی کنم.

موفق باشی!

پسند شده توسط amir_barekat
لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...