رفتن به مطلب
انجمن پرسش و پاسخ زرین هاست
جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...
  • 0

سرعت پایین سایت وردپرسیمو چطور رفع کنم. افزونه کش هم دارم

یافتن بهترین پاسخ انتخاب شده توسط zarinhost,

سوال

سلام.

من از هاست لینوکس ایران استفاده می‌کنم و سایت وردپرسی دارم، اما سرعت سایت خیلی کمه.

می‌خواستم بدونم دلیلش چیه و چطور می‌تونم این مشکل رو حل کنم؟

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

• 1
  • بهترین پاسخ
در 1 دقیقه قبل، EBRAHIMI گفته است :

من از هاست لینوکس ایران استفاده می‌کنم و سایت وردپرسی دارم، اما سرعت سایت خیلی کمه.

می‌خواستم بدونم دلیلش چیه و چطور می‌تونم این مشکل رو حل کنم؟

سلام @EBRAHIMI عزیز

سلام. یکی از دلایل اصلی کاهش سرعت سایت وردپرسی شما می‌تونه محدودیت‌های منابع هاست لینوکسی باشه که استفاده می‌کنید. هاست لینوکس معمولاً برای سایت‌های عمومی مناسبه، اما وقتی سایت وردپرسی دارید که بهینه‌سازی بیشتری نیاز داره، بهتره از هاست تخصصی وردپرس استفاده کنید.

هاست وردپرس به‌طور خاص برای اجرای وردپرس بهینه‌سازی شده و منابع بیشتری از جمله پردازنده قوی‌تر، حافظه بیشتر و همچنین کش‌های پیشرفته‌ای مثل لایت‌اسپید داره که می‌تونه سرعت بارگذاری سایت شما رو به‌طور قابل‌توجهی افزایش بده.

توصیه می‌کنم به هاست وردپرس ایران یا هاست وردپرس آلمان مهاجرت کنید تا بهبود قابل‌توجهی در سرعت سایتتون مشاهده کنید.

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...