- 0
-
مطالب مشابه
-
توسط mahanebrahimi
سلام من یه هاست سی پنل دارم میخوام به یک شخص دسترسی بدم تا ویرایشی برایم انجام دهد اما میخوام فقط به بخش فایل منیجر دسترسی داشته باشد و به بقیه بخش ها دسترسی نداشته باشه چطوری باید این کارو انجام بدم؟
-
توسط sajjadh
سلام
چطور میتونم پیام های mail delivery failed رو در سی پنل غیرفعال کنم ؟ این پیام ها خیلی زیاد هستن و اینباکسمو پر کردن .
-
توسط alibabyi
سلام. چطور میتونم بفهمم که کدام فایلها یا پوشههای وبسایتم بیشترین فضای هاست رو اشغال کردهاند؟(هاستم سی پنله)
-
توسط shahab68
سلام
من در حال حاضر یک ایمیل سازمانی دارم که به طور کامل روی vps کار می کند. من می خوام ایمیل سازمانی را به وی پی اس دیگری منتقل کنم که cPanel آن نصب شده است. مشکل این است که دامنه اصلی من اولین سرور من را نشان می دهد و من نمی دانم چگونه دامنه cPanel را برای میزبانی ایمیل کانفیگ کنم
من رکوردهای MX خود را تغییر دادم تا ایمیل ها به سرور جدید من نشان داده شوند. اما چه دامنه ای باید به سی پنل بدم؟ اگر من یک زیر دامنه برای سرور سی پنل خود بسازم، ایمیل های من [email protected] خواهد بود. اما من می خواهم که همان [email protected] باقی بماند
ممنون میشم راهنماییم کنید!
-
سوال
hamidi 0
درود
چطوری می تونم برای یه نفر تو سی پنل یه یوزر جدید بسازم و دسترسی محدود بهش بدم؟
لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.