-
مطالب مشابه
-
توسط pooriya.amini
سلام وقت بخیر
من یه محصولی دارم که هر کاربر یه نوع فایل باید دریافت کنه و برای مشتری بعدی یه فایل دیگر فرستاده شه شبیه به لایسنس اما بجای یه کد لایسنس هر مشتری یه نوع فایل مخصوص به خود دریافت کنه تو ووکامرس این به چه شکل باید پیاده سازی شه؟
-
توسط habib
سلام
فایل wp-config سایتم پاک شده و سایت از کار افتاده. چطور میتونم این فایل رو دوباره بسازم؟ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
-
توسط ali.rahimi
سلام، من یک سایت وردپرسی دارم و خطای "بررسی نمایید که افزودنی PHP mysqli نصب و فعال شده است" دریافت می کنم. چطور این مشکل را حل کنم؟
-
توسط alibabyi
سلام. چطور میتونم بفهمم که کدام فایلها یا پوشههای وبسایتم بیشترین فضای هاست رو اشغال کردهاند؟(هاستم سی پنله)
-
توسط mahdi.soltani
چطوری میتونم تو وردپرس نسخه PHP رو تغییر بدم؟ الان هاستم روی نسخه قدیمی تنظیم شده و سایت داره کند کار میکنه.
-
سوال
rezagh 1
باسلام
از هاست اشتراکی استفاده میکنم و cPanel، Apache و PHP توسط FastCGI اجرا میشود. PHP لاگ خطا را در کجا ذخیره می کند؟
آیا راهی وجود دارد که بتوانم به جای اینکه کل ساختار سایت را برای جستجوی فایل های error_log پیدا کنم، گزارش خطا را در سیپنل پیدا کنم؟ من به فایل php.ini دسترسی دارم (از PHP نسخه 5.2.16 استفاده می کنم).
لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.