توسط
amini
سلام خدمت متخصصین محترم
ما یک سایت وردپرس داریم و از یک API SalesForce استفاده میکنیم.
دو خطای خاص وجود دارند که از طریق ایمیل به من اطلاع داده شدهاند. آیا کسی میتواند مشکل از کجاست؟
SalesForce API failed (Unauthorized): a:1:{i:0;O:8:"stdClass":2:{s:7:"message";s:26:"Session expired or invalid";s:9:"errorCode";s:18:"INVALID_SESSION_ID";}}
SalesForce API failed (Status: 400) a:2:{s:5:"error";s:13:"invalid_grant";s:17:"error_description";s:22:"authentication failure";}
اگر کسی پیشنهادی برای رفع این مشکل دارد، بسیار عالی میشود
برای زمینهسازی، همچنین API به نظر می رسه که از کار افتاده است وقتی که میزبانی وبسایت ما به AWS با ساختار Bedrock منتقل کردیم (به جای ساختار استاندارد وردپرس). اما سایت همچنان بر روی وردپرس است.
سوال
rezagh 1
باسلام
از هاست اشتراکی استفاده میکنم و cPanel، Apache و PHP توسط FastCGI اجرا میشود. PHP لاگ خطا را در کجا ذخیره می کند؟
آیا راهی وجود دارد که بتوانم به جای اینکه کل ساختار سایت را برای جستجوی فایل های error_log پیدا کنم، گزارش خطا را در سیپنل پیدا کنم؟ من به فایل php.ini دسترسی دارم (از PHP نسخه 5.2.16 استفاده می کنم).
لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.